PimpsandPearls Sjaal Royal Caban
PimpsandPearls Sjaal Royal Caban PimpsandPearls Sjaal Royal Caban PimpsandPearls Sjaal Royal Caban PimpsandPearls Sjaal Royal Caban PimpsandPearls Sjaal Royal Caban PimpsandPearls Sjaal Royal Caban PimpsandPearls Sjaal Royal Caban PimpsandPearls Sjaal Royal Caban

Sjaal Royal Caban

€209,95
Incl. btw
Op voorraad

Buitengewoon zacht en lekker om te dragen. Waterafstotend en thermoregulererend door de unieke structuur. Antiallergeen omdat alpaca geen lanoline bevat.Alpaca bevat geen vet of olie en ruikt niet. Prikt en jeukt niet. Heeft een zijde glans.

Royal Baby Alpaca is de hoogste kwaliteit van alpaca. Het werd gedragen door de Inka koningen en later geimporteeerd en gedragen door de Europese koningshuizen. Vandaar de benaming Royal Baby Alpaca. Een sjaal van Royal Baby Alpaca is warmer, sterker en net zo zacht als kasjmier. Royal Baby Alpaca is gemaakt van de schering van de jonge alpaca's. Het heeft de dunste vezelgrootte en heeft hierdoor de hoogste kwaliteit. Minder dan 1% van alle alpaca-wol in de wereld is van de kwaliteitsklasse Royal Baby Alpaca. Klik op de link om te zien hoe de sjaal gedragen kan worden.

Afmeeting: 71 cm breed

                 170 cm lang


Bekijk onder link "Watch Video", op welke manieren je de sjaal kunt dragen. 

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »