• Gratis verzenden vanaf €49,00
  • Verzonden binnen 3 werkdagen

Over ons

Pure luxe met Allure,

Allure Puur Lifestyle staat voor robuuste natuurlijke materialen en kleuren. U kunt bij ons terecht voor tassen, handschoenen, sjawls, woonaccessoires, sieraden en wollen dekens van pure kwaliteit.

De producten in onze webshop zijn met de grootste zorgvuldigheid zelf geselecteerd en zijn allemaal gekenmerkt door zeer hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Bent u op zoek naar een lederen tas, bij Allure Puur kunnen wij uw wens vervullen met producten van de mooiste lederkwaliteiten.

De merken welke worden aangeboden hebben allemaal hun eigen uitstraling en kwaliteiten.

* Kaszer, bestaat uit een complete collectie tassen en portemonees vervaardigd uit buffelleder.

* Pimps & Pearls, een hip merk met hippe artikelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 2 zeer unieke producten, wolvilt en leer, waarbij ieder gebruiksspoor de tas uniek maakt.

* Laimböck, het meest belangrijke product bij het fabriceren van lederen handschoenen is de selectie van het materiaal. Hiermee kunnen de beste kwaliteitsproducten gemaakt worden. Alleen de beste ledersoorten worden toegepast bij de productie van deze handschoenen. Soepelheid en de dikte van het leder. De handschoenen worden gefabriceerd met diverse soorten leder zoals nappa, suede, schapenhuid, rendierenhuid en nubuck.

* Otentic design, Aziatische meubels en woon-accessoires rechtstreeks geimporteerd. Bijzondere producten die met respect voor natuur en milieu worden gemaakt en die direct bijdragen aan de welvaart in het gebied van herkomst. Zo heeft Otentic een fraaie collectie opgebouwd die perfect aansluit bij een moderne, kosmopolitische leefstijl. Hoogwaardige producten van veelal hergebruikt hout, die speciaal voor Otentic worden gemaakt door vakkundige ambachtslieden.
 

Ook diverse andere merken worden in onze webshop aangeboden. Mede door de flexibiliteit en het brede pakket aan leveranciers en importeurs zijn de mogelijkheden eindeloos. Alle producten worden door ons zelf uitgezocht en aangeboden in kleine aantallen waarbij exclusiviteit voorop staat.
De produkten zijn makkelijk te combineren met de hedendaagse mode en interieurstijlen mede door de pure, natuurlijke uitstraling.