Aanbieding
Bufandy Amsterdam Sjaal Fabian Ombre
Aanbieding
Bufandy Amsterdam Sjaal Fabian Doble
Aanbieding
Bufandy Amsterdam Sjaal Fabian
Sjaal Fabian

€49,95

€54,95
Aanbieding
PimpsandPearls Sjaal Royal Caban
Sjaal Royal Caban

€189,95

€209,95
Bufandy sjaal
  • ✔ Hoogwaardige kwaliteit en uitstraling
  • ✔ Exclusiviteit staat voorop
  • ✔ Natuurlijke uitstraling

Een hoogwaardige kwaliteit Bufandy sjaal bestelt u online in de webshop van Allure Puur Lifestyle. Deze sjaal is gemaakt van zachte Alpacawol dat door ambachtslieden in de hooglanden van de Andes wordt gemaakt.

Hoogwaardige kwaliteit Bufandy sjaal

De warme vezels van een Bufandy sjaal zorgen ervoor dat kou buiten blijft en dat u het heerlijk warm heeft. Bovendien zorgt u met de aankoop van een Bufandy sjaal voor sociale en economische vooruitgang van de ambachtslieden in het noorden van Ecuador. U kunt dit merk sjaal in verschillende kleuren bestellen. Ook heeft u de keuze uit de typen sjaal Fabian Doble  en de sjaal Fabian. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment andere sjaals van de merken Knit-ted en Pimps and Pearls.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Allure Puur Lifestyle selecteren wij alleen de beste kwaliteit producten, waarbij ook exclusiviteit voorop staat. Een Bufandy sjaal is daardoor erg uniek en is makkelijk te combineren met uw outfit. Heeft u interesse in een sjaal van dit merk? Bestel dan snel online in onze webshop en laat uw bestelling thuis bezorgen. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0165-304518 of stuur ons een mail met uw vraag. Wij helpen u graag verder.