Laimböck handschoenen online
  • ✔ Hoogwaardige kwaliteit en uitstraling
  • ✔ Exclusiviteit staat voorop
  • ✔ Natuurlijke uitstraling

Laimböck handschoenen kunt u bij de webshop van Allure Puur Lifestyle online bestellen. Deze handschoenen zijn zeer gewild omdat ze van absolute topkwaliteit zijn. Er wordt bij deze handschoenen dan ook niet beknibbeld op het materiaal en laat dat nou net bepalend zijn voor het maken van goede handschoenen. De Laimböck handschoenen die u online in onze webshop kunt bestellen zijn gemaakt van de beste soorten leer waaronder suède, nappa en rendierenhuid. Ook het ontwerp van de handschoenen spreekt veel mensen aan en draagt bij aan het succes van dit merk.

 

Bestel uw Laimböck handschoenen online in onze webshop

Het bestellen van Laimböck handschoenen kunt u makkelijk online doen via de webshop. Allereerst kiest u het model dat u graag wilt en kiest u de maat die u nodig heeft. Vervolgens vult u uw gegevens in en kiest u de betaalmethode die u wilt gebruiken. Een tip hierbij is om meteen een account aan te maken zodat u bij toekomstige bestellingen nog makkelijker en sneller kunt winkelen. Wilt u er deze winter ook modieus en warm bijlopen met uw nieuwe Laimböck handschoenen? Bestel ze dan nu online in onze webshop.

 

Retour sturen van producten

‘Wie de handschoen past trekke hem aan’. Het kan echter gebeuren dat de maat toch niet helemaal goed is en dan heeft u bij Allure Puur Lifestyle natuurlijk de mogelijkheid om de handschoenen te retourneren. Wij kunnen u dan meteen een nieuw paar doen toekomen. Lees wel even de voorwaarden voor een retourzending door zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Heeft u nog andere vragen, dan helpen wij u graag. Onze klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 0165-304518.