Aanbieding
Myomy My Paper Bag Business bag
Aanbieding
Myomy Long Handle Shopper My Paper Bag
Myomy bag
  • ✔ Hoogwaardige kwaliteit en uitstraling
  • ✔ Exclusiviteit staat voorop
  • ✔ Natuurlijke uitstraling

Kom stijlvol voor de dag met een Myomy My Paper Bag! Deze fraaie, lederen tassen werden voor het eerst op de Nederlandse markt gepresenteerd in 2007, en zijn tot op heden niet meer uit het straatbeeld weg te denken! Wanneer koopt u uw Myomy bag bij Allure Puur Lifestyle?

Wat is de Myomy My Paper Bag?

Hoewel de naam wellicht iets anders doet vermoeden, is de Myomy My Paper Bag gemaakt van ecologisch gelooid leer. Het Nederlandse modemerk wilde met dit eerste product een statement maken in de modewereld: kwalitatief goede en mooie tassen aanbieden die de wereld op meerdere manieren een beetje mooier maakt.

Naast het gebruik van zo min mogelijk zware metalen en chemicaliën in het ecologisch gelooid leer, is Myomy ook een echt fair trade merk. Alle tassen worden onder goede arbeidsomstandigheden met de hand gemaakt door locals in India. Daarnaast biedt Myomy een goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie aan, zodat het maken van elke Myomy bag bijdraagt aan een betere toekomst voor de lokale ambachtslieden.

De producten van Myomy worden ontworpen door diverse Nederlandse designtalenten. Hierdoor geeft het merk tevens een platform aan jonge designers. Koop nu één van de ontwerpen in de webshop van Allure Puur Lifestyle!

Meer weten over Allure Puur Lifestyle?

Allure Puur Lifestyle staat voor items met een robuust design met gebruik van natuurlijke materialen. Dit is tevens de reden dat wij de items van Myomy in onze webshop verkopen. Deze fair trade producten zijn een unieke toevoeging aan onze collectie, die wij met veel liefde aan u verkopen!