Aanbieding
Myomy My Paper Bag Business bag
Aanbieding
Myomy Long Handle Shopper My Paper Bag
Myomy tas
  • ✔ Hoogwaardige kwaliteit en uitstraling
  • ✔ Exclusiviteit staat voorop
  • ✔ Natuurlijke uitstraling

Koop een Myomy tas bij Allure Puur Lifestyle! Dit Nederlands modemerk biedt tassen met designs die goed te combineren zijn met zowel een zakelijke- als een vrijetijdsoutfit. Hierdoor gaat u met een Myomy tas altijd stijlvol door het leven!

Waarom kiezen voor een Myomy tas?

De Myomy tas is gemaakt van een hoge kwaliteit leer, afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad op een boerderij in Mongolië of India. Om het ecosysteem zo weinig mogelijk aan te tasten, gebruiken de lokale ambachtslieden zo min mogelijk zwarte chemicaliën, zodat er geen watervervuiling ontstaat. Myomy staat dan ook voor fair trade productie, waarbij zij met een zorgvuldig ontwikkeld kwaliteitssysteem zich kunnen met high-end producenten.

Het gelooide leder wordt zo min mogelijk behandeld, waardoor de kleur van elke Myomy tas uniek is. Hierdoor behoudt elke tas haar eigen karakter en uniekheid.

Koop nu een Myomy tas!

Koop uw Myomy tas bij Allure Puur Lifestyle, verkrijgbaar in diverse designs en kleuren. Gaat u voor de klassieke “My paper bag” – het eerste design van Myomy – of kiest u voor de mooie maar zakelijke laptop tas?

Betaal uw nieuwe aankoop zoals u het wenst. Bij Allure Puur Lifestyle is de betaling zowel voor- als achteraf mogelijk. Is het product toch niet helemaal naar wens? Dan ontvangt u binnen 7 werkdagen uw aankoopbedrag terug. Kijk hiervoor naar de algemene voorwaarden.