Aanbieding
Myomy My Paper Bag Business bag
Aanbieding
Myomy Long Handle Shopper My Paper Bag
Myomy tassen sale
  • ✔ Hoogwaardige kwaliteit en uitstraling
  • ✔ Exclusiviteit staat voorop
  • ✔ Natuurlijke uitstraling

Wilt u één van de kwalitatief hoogstaande Myomy tassen in de sale kopen? Neem een kijkje in het assortiment van Allure Puur Lifestyle! Wij verkopen met trots vijf verschillende designs van tassen van Myomy, verkrijgbaar in diverse kleuren. Ga stijlvol en tijdloos door het leven met één van de Myomy tassen!

Profiteer van Myomy tassen in de sale

De fair trade tassen van Myomy zijn met regelmaat in de sale. Myomy – wat je uitspreekt als “my-o-my” – staat namelijk voor kwalitatief hoogstaande lederen tassen die niet alleen goed voor u als gebruiker zijn, maar ook voor de ambachtslieden die ze maken. Deze ambachtslieden werken in fair trade werkplaatsen, waar zij een menswaardig bestaan kunnen opbouwen door middel van goede gezondheidszorg en educatie voor de gehele familie.

Naast de ambachtslieden worden ook de dieren goed behandeld. Zij hebben een goed leven gehad bij een boerenfamilie in India of Mongolië. Myomy staat dan ook voor eerlijk leer, een fair trade productie met trotse makers en het leveren van kwalitatieve tassen waar u jarenlang van kan genieten.

Koop nu uw Myomy tas!

In de sale of niet - Draag een stukje bij aan een mooiere wereld voor iemand anders, en koop vandaag nog een Myomy tas bij Allure Puur Lifestyle! Wij bieden diverse modellen tassen van het merk aan, waardoor er altijd een tas is die bij u past.