Aanbieding
PimpsandPearls Moesss Superior Trendy
Pimps and Pearls armband
  • ✔ Hoogwaardige kwaliteit en uitstraling
  • ✔ Exclusiviteit staat voorop
  • ✔ Natuurlijke uitstraling

Bij Allure Puur Lifestyle kunt u snel een gemakkelijk online een Pimps and Pearls armband bestellen. Deze armbanden zijn handgemaakt en zijn daardoor zeer exclusief. Bestel een Pimps and Pearls armband voor uzelf of geef deze cadeau aan een speciaal persoon.

Pimps and Pearls armband: gemaakt van natuurlijke materialen

Het merk Pimps and Pearls staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen en een zeer nette afwerking. Bovendien zijn alle sieraden nikkelvrij en worden ze met de hand gemaakt. In de webshop van Allure Puur Lifestyle heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment Pimps and Pearls armbanden in verschillende prijsklassen. Daarom vindt u voor ieder budget een passende Pimps and Pearls armband die aan al uw eisen voldoet. Een armband is ook leuk om te combineren met een ketting of bedel, die u ook via onze webshop online kunt bestellen.  

Verzending via PostNL of DHL For You

Wanneer u uw bestelling voor een Pimps and Pearls armband plaatst, zorgen wij voor een snelle verzending via PostNL of DHL For You. Ook garanderen wij een veilige online betaling via Bancontact/Mister Cash, iDEAL of bankoverschrijving. Bij vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u ons via mail of telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0165-304518.